Решението

Къде?

Къде можете да намерите хапчета, подобряващи ерекцията, т.нар "секс хапчета"? Сеществува само един сигурен начин да намерите безопсни секс хапчета и това е в аптеката. Хапчетата от групата на ФДИ5, известни още като оранжевото хапче, синьото хапче, уикенд хапчето и наличното вече на българския пазар най-новото от тази група – секс хапчето на Байер, което се разтваря в устата за секунди и има ментов вкус се продават с рецепта, която можете да получите, както от личния си лекар, така и от специалист по сексуална медицина. След като получите рецепта, единственото сигурно място, от където можете да закупите тези хапчета е аптеката. Всеки друг начин е несигурен и дори може да застраши Вашето здраве.

ВНИМАНИЕ! Фалшиви секс хапчета

Когато се нуждаят от секс хапче, някои хора предпочитат да го закупят от интернет, кварталния фитнес, дискотеката или от познат, с цел да избегнат неудобство в аптеката или при посещението на лекар. Тези канали обаче гарантират вероятността да се сдобиете с фалшификат, който може сериозно да увреди Вашето здраве. Тези фалшиви лекарства могат да съдържат вредни вещества, или различни от описаните в листовката, както е възможно и да не съдържат изобщо активно вещество.

За да разберете повече за позицията на Байер, относно фалшификатите, моля кликнете тук http://www.bayerhealthcare.com/scripts/pages/en/commitment/beware_of_counterfeits/index.php


Освен всичко това, в аптеката можете да получите професионална консултация от фармацевта за различните видове секс хапчета, както и да Ви бъде препоръчано най-подходящото за Вас, в най-подходящата дозировка.

НЕ ПРОДАВАЙТЕ СОБСТВЕНОТО СИ ЗДРАВЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ!

Затвори